Про це у Facebook поінформував начальник поліції Харківщини Анатолій Дмитрієв.

Він зазначив, що правоохоронці отримали інформацію про те, що на деяких заправках пальне продають за 80 гривень. Поліцейські проінспектували понад 12 заправок і не знайшли жодних порушень.

Водночас, боєприпас з військових складів лежав на території однієї із заправок, яку підозрювали у продажі пального за завищеними цінами.

«Ви бачите, що на цій території перебуває небезпечний предмет. У зв'язку із цим перевірку здійснити було неможливо. Тож викликали на місце відповідні служби для знешкодження вибухонебезпечного боєприпасу. Про результати перевірки доповімо додатково», - написав Дмитрієв. 

 

Нагадаємо, Міноборони інформує, що інтенсивність вибухів у Балаклії знизилась, можна готуватись до локалізації пожежі.

Раніше у Балаклії вимкнули електрику та газ, а місто майже повністю спорожніло.

Нагадаємо, як писав «Вголос» сьогодні о 2:45 на окремих майданчиках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа.  Врешті, близько 50% території артскладів у Балаклії охоплено вогнем. До ліквідації пожежі на базі зі зброєю у Харківській області залучено 329 рятувальників. Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомляє, що база зі зброєю загорілася через диверсію. Міністр оборони України Степан Полторак зазначив, що в очолюваному ним відомстві зараз бачать багато характеристик, які вказують на те, що пожежа на складах почалася саме в результаті диверсії. Зокрема, про це також кажуть й службовці, які перебували на місці подій на час інциденту.

Люди поспішно втікають з Балаклії. На заправках утворились черги і затори.

ІА "Вголос": НОВИНИ