Як повідомляють в обласній бібліотеці для дітей, при плануванні заходів для малечі з цієї нагоди бібліотекарі звернули увагу на зустрічі з сучасними письменниками та народними артистами, приділили увагу англійській мові, коміксам та театральним виставам.  

Зокрема, у вівторок, 22 березня, відвідувачі бібліотеки читатимуть казку «Козак Мамарига» і бавитимуться у театр тіней, гратимуть у літературну гру «Подорож країною Читалією», а також зустрічатимуться в літературній кав’ярні з народним артистом України Янушем Юхницьким.

23 березня для дітей підготовили виставу театру-студії «Чарівна скринька» «Попелюшка на сучасний лад» й огляд-ревю «Американська літературна мозаїка».

24 березня до бібліотеки в гості завітає сучасна письменниця Вікторія Бондаренко, яка презентує казку «Сонячні світанки». Цього ж дня актори літературного театру «Маска» представлять арт-колаж «Мистецькі варіації на тему кохання».

25 березня бібліотекарі присвятять наймолодшим читачам. Для них відбудеться заняття клубу «Аквадіти», під час якого малеча знайомитиметься з книжками в м’яких обкладинках.

27 березня в бібліотеці – День коміксу: відбудеться презентація «З історії коміксів», після якої діти візьмуть участь у майстер-класі з малювання коміксів. Після завершення бібліотекарі розіграють призи для активних учасників тижня дитячого читання.

ІА "Вголос": НОВИНИ