[media=166784,166785,166786,166787] 

Про це у коментарі власкору «Вголосу» повідомила координатор проектів «Інституту волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

«Ми вже вдруге влаштовуємо на «Бандерштаті» таку фотозону. Минулого року це була композиція «I love UA». Цього року багато людей приходили, уже знаючи, що ми були минулоріч. Людей було дуже багато і фото зробили понад 1000 відвідувачів фестивалю», – розповіла Любов Казмірчук.

Упродовж трьох днів активісти зібрали майже 4 тис. грн на потреби воїнів АТО.

«Якій військовій структурі і на що конкретно ми витратимо ці кошти поки достеменно не знаємо, будемо про це звітувати, але попередньо планували використати їх на нашу Нацгвардію, яка відправлятиметься на Схід десь у кінці серпня. У них були потреби ще раніше і ми б хотіли закрити це питання, проте точно ще не знаємо. Часто бували ситуації, коли ми збирали кошти на одне, а потреби різко змінювалися відповідно до умов, у яких знаходяться хлопці», – додала Любов Казмірчук.

Усі фото, зроблені під час акції, викладуть в соціальних мережах в групі ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

ІА "Вголос": НОВИНИ