Про це повідомляє ВВС.

За інформацією місцевої поліції, тигр пройшов через огорожу, за якою знаходилася співробітниця, і напав на неї. Жінка загинула на місці. У поліції поки не встановили, коли і як тварина опинилася в тому ж місці, де і співробітниця.

Зазначається, що інцидент стався в зоопарку Hamerton Zoo Park. Після нападу тигра відвідувачів зоопарку вивели. Раніше повідомлялося, що відвідувачів евакуювали після повідомлення про втечу тигра, яке виявилося помилковим.

Адміністрація зоопарку вважає подію нещасним випадком. В адміністрації зоопарку наголошують, що у тигра не було можливості вибратися з вольєра так, щоб опинитися поряд з відвідувачами.

«Безпека відвідувачів жодним чином не була поставлена під загрозу», – йдеться в заяві.

Як розповіли відвідувачі зоопарку, загибель доглядача не викликала паніки.

«Співробітники зоопарку бігли до вольєрів з тиграми та левами, а нам наказали залишити територію. Однак через 20 хвилин усіх впустили назад», – сказав один з очевидців.

У зоопарку Hamerton, що відкрився в 1990 році, містяться малайзійські та бенгальські тигри, гепарди, вовки, а також різні види птахів і рептилій. Тигри в парку утримуються з 2001 року. Торік зоопарк побудував новий вольєр для малайзійських тигрів.

У жовтні 2008 року із зоопарку втік гепард. Його виявив дев'ятирічний хлопчик на задньому дворі свого будинку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ