На Черкащині станом на 4.00 ранку 27 грудня тимчасове обмеження руху вантажного і громадського транспорту, який раніше ввели на автодорозі загального користування державного значення М-01 Київ — Знам'янка, зняли.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Зазначається, що тимчасове обмеження руху вантажного і громадського транспорту в області на автодорогах Н-01 Київ-Знам'янка та Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через місто Кременчук) — Маріуполь (км 81+300 — 169+117) було введено з 00.01 26 грудня унаслідок погіршення погодних умов на території області та ускладнення умов руху автотранспорту через сильні снігопади, для прискорення очищення доріг, недопущення накопичення транспортних засобів у корках.

Наразі продовжує діяти обмеження руху вантажного і громадського транспорту на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь (км 81+300 — 169+117).

Нагадаємо, через сильні снігопади до Полтави призначили додаткові потяги.

Як писав раніше “Вголос”, 25 грудня, на Полтавщину обрушився снігопад, який спричинив корки на дорогах. Через складні погодні умови в області скасували також міжміські та міжобласні автобусні рейси.

Також через у міжнародному аеропорту “Львів” сьогодні, 26 грудня, скасували рейси.

ІА "Вголос": НОВИНИ