Про це повідомляє The Chernivtsi Times.

На відео вихователь зробила дитині зауваження, суть якого складно розібрати, після чого вона вдарила дитину по обличчю і наказала йому «йти геть».

У зазначений дитячий садок під №45 за адресою вул. Героїв Майдану, 85 А зателефонували журналісти. В. о. директора та начальник управління освіти міськради Сергій Мартинюк заявили про те, що вони не знали про цей факт і пообіцяли розібратися в ситуації.

Через три години після цього з'ясувалося, що виховательку звільнили ще позавчора. Було проведено службове розслідування, про яке не було відомо, ні в. о. директора, ні начальнику управління.

«Про факт некоректної поведінки  вихователя ДНЗ№45 , який зафіксовано на відео, управління освіти міської ради повідомили батьки дитини.

У ході проведеного розслідування взято пояснення з в.о. завідувача ДНЗ, вихователя, проведено зустріч адміністрації дошкільного закладу  з батьками дитини.

За результатами розслідування за неналежне виконання  посадових обов’язків,недотримання  правил педагогічної етики вихователю оголошено догану ( наказ №169-к від 06.06.2017 р.)  та звільнено.

Про це повідомила  заступник начальника управління освіти міської ради Ніна Вітковська», – йдеться у офіційному повідомленні прес-служби міськради.

ІА "Вголос": НОВИНИ