У Державному бюро розслідувань розповіли подробиці підпалу офісу «Партії регіонів» у Києві у 2014 році, в причетності до якого підозрюють екснардепа Тетяну Чорновол.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За даними слідства, підпал офісу «Партії регіонів» на вулиці Липській стався у проміжок часу між 11 та 12 годинами дня 18 лютого 2014 року.

При цьому смерть Володимира Захарова, в причетності до якої також підозрюють Чорновол, настала раніше 13 години.

«Наведені факти свідчать про те, що станом на момент підпалу офісу »Партії регіонів« з боку Чорновол 18 лютого 2014 у проміжок часу з 11 до 12 годин жодних вбивств на вул. Інститутській та Кріпосному провулку в м. Києві зафіксовано не було. Тому підозрювана Чорновол фізично не могла відволікати нікого від вчинення вбивств, зокрема способом підпалу офісу, унаслідок якого загинула людина», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 10 квітня спецназівці Державного бюро розслідувань прийшли з обшуком до помешкання одіозної екснардепки Тетяни Чорновол.

Пізніше громадській діячці та колишній депутатці ВР Тетяні Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Читайте також: нардеп VIII скликання Тетяна Чорновол заявила, що почався перепис української історії та дискредитації Майдану, а також наголосила, що її звинувачують у 8 статтях Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ