17 серпня Кузьмі Скрябіну виповнилося б 52 роки. У день народження зіркового татка його донька Марія-Барбара разом з чоловіком Віктором відкрила власний заклад у Києві.

Єдина донька Скрябіна 22-річна Марія-Барбара по-особливому відзначила день народження покійного батька. Разом зі своїм чоловіком Віктором Туром вона відкрила заклад Lviv croissants у Києві. На відкриття завітали зіркові гості й друзі музиканта, а співак Дзідзьо в Instagram показав атмосферні фото з новоспеченими власниками.

На світлинах артист позував поряд з Барбарою, зятем Скрябіна Віктором та його дружиною Світланлю Бабійчук на тлі стіни з написом «Місце щасливих людей», автором якого є Андрій Кузьменко. На фото також красувалось серце з фразою «Ти, там де сонце на стінах», з пісні співака «Танець пінгвіна».

На відкриття завітав не лише Дзідзьо, а й Руслана, Pianoбой, соліст гурту Green GreyDiezel та програма «Світське життя» з Катериною Осадчою. Знамениті гості на стіні залишили свої автографи, побажання процвітання закладу та найпопулярніші цитати Скрябіна.

«У день народження Кузьми його донька Барбара та зять Віктор відкрили неймовірно теплий і атмосферний заклад »Львівські круасани« в Києві. Господарі і я запрошуємо всіх в »Місце щасливих людей«! Давайте зустрічатися разом тут, їсти смачні круасани з кавою, робити селфі і обійматися», – написав у дописі Дзідзьо.

Як відомо, Андрію Кузьменку, який загинув в автокатастрофі у 2015 році, звання Героя України.

ІА "Вголос": НОВИНИ