[media=152732,152733,152734] 

«До Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України надійшла інформація щодо неправомірних дій працівника Новомосковського відділу поліції. Начальник одного із секторів пообіцяв 26-річному чоловікові посприяти у вирішенні питання про повернення вилученого автомобіля та уникнення кримінальної відповідальності. Щоправда, підтримка посадовця мала свою ціну - 3,5 тисячі доларів», - інформують у Нацполіції України.

Працівники внутрішньої безпеки поліції, Служби безпеки України та військової прокуратури затримали майора поліції у службовому кабінеті підчас передачі коштів. За цим фактом вже розпочато кримінальне провадження.

На сьогодні співробітнику поліції оголошено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі від двох до п’яти років.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ