Як повідомляє група «Інформаційний опір», у «другій комендатурі» залишають тільки 1 кулемет НСВ-12,7 «Утес», 1 автоматичний гранатомет АГС-17, кілька АК-74, а також по два боєкомплекти до них. Решту зброї і боєкомплекти вивозять у колишню будівлю УСБУ в Донецькій області (т. зв. «Хатинку»).

Представники «1-го армійського корпусу ДНР» «реквізували» 4-ту базу бандформування «Восток», розташовану в районі мотелю, така ж доля найближчим часом спіткає і 5-ту базу цього бандформування. Після зустрічі командування «Восток» з керівництвом «1 АК ДНР» було заявлено про заплановане роззброєння цього НВФ, а терористом запропоновано перейти у «внутрішні війська ДНР» або безпосередньо в «1 АК ДНР». Бойовики «Востоку» заявляють, що роззброєння готують «російські спецслужбісти й агенти в командуванні 1-го армійського корпусу, які працюють на ФСБ».

Як відзначають експерти групи «ІО», є неоднозначне сприйняття командирами бандформувань терористичної організації «ЛНР» результатів засідання «нормандської четвірки» в Парижі. Частина терористів вважає, що це «фактичний злив «ЛНР / ДНР» в обмін на зняття з порядку денного питання про анексію Криму». При цьому інша частина бойовиків переконана, що Путін перехитрив українське керівництво й нинішні домовленості – це політичні маневри Кремля, метою яких є затягування часу, поки Україна «не розвалиться зсередини».

 

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Из так называемых военных комендатур боевиков в г. Донецк заф...

Posted by Dmitry Tymchuk on 6 жовтня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ