У міській дитячій лікарні Львова, що розташована на вулиці Орлика, з'явиться навігаційна система. Так, клініка виграла мініпроєкт USAID на впровадження даної системи.

Про це повідомив головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт, пише ЛМР.

Відомо, що проєкт було написано в рамках онлайн-курсу «Кращі практики управління медичним закладом» від НСЗУ.

«У зв’язку з великою територією нашої дитячої лікарні та наявністю більше 20-ти відділень, які розташовані у різних корпусах лікарні з окремими входами та виходами, пацієнти медичного закладу часто не одразу орієнтуються, як їм потрапити у потрібне відділення. Ми ж вважаємо, що на сьогоднішній день повага з боку адміністрації лікарні до затрати часу та спокою батьків наших маленьких пацієнтів є дуже важливими. Саме тому навігаційна система лікарні потребує негайної уваги та покращення, аби клініка стала ще більше зручною для пацієнтів», - зазначив лікар.
Зазначається, що сума наданих коштів становить 6 тисяч доларів.

За словами головного лікаря, даний проект вважається першим масштабним впровадженням надсучасної системи навігації серед закладів охорони здоров’я такого масштабу.

«Пацієнтоорієнтованість – наша основна прерогатива у наданні якісних медичних послуг дитячому населенню міста та регіону. Роками усі наші дії були спрямовані на покращення якості надання медичних послуг, тому впровадження якісної логістики вважаємо вкрай актуальною проблемою. Будучи першопрохідцями цього впровадження, сподіваємося подати приклад і задати темп до створення ще кращих умов перебування пацієнтів у медзакладах країни», - додав Квіт.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ