Про це повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, пишуть Українські Новини.

«Тепер до складу форменого одягу всіх команд, які захищають честь країни, доданий елемент з виключно нашим національним колоритом. Фахівці ФФУ разом з майстрами нашого технічного спонсора додали на одяг орнамент української вишиванки. Безумовно, така оригінальна деталь додасть спортивному одягу винятковості», – зазначив В. Костюченко.

За його словами, першими нову парадну форму отримали члени юнацької збірної U-19. Команда вже вирушила для участі у фінальній частині Чемпіонату Європи для цієї вікової групи, який пройде у Фінляндії.

«Ми поспілкувалися з гравцями і тренерами юнацької команди і отримали позитивні відгуки про нову складову комплекту форми. Будемо вірити, що участь в турнірах в цих футболках принесе нашим командам перемоги, а вболівальникам від цього – позитивні емоції», – резюмував Вадим Костюченко.

Як повідомили у ФФУ, поступово футбольна екіпіровка з елементами українського національного колориту буде додана до складу форменого одягу всіх футбольних збірних команд України.

Раніше у соцмережу потрапили фото нової форми «Динамо». Офіційна презентація комплекту нової спортивної форми була запланована лише на 18 липня.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ