Голова Львівської обласної ради розповів журналістам проекту «Наголо» що його пов`язує з одіозними братами Дубневичами, як їм з дружиною вдалось обзавестись елітним будинком на понад 300 квадратів у «львівській Конча-Заспі» та хто допоміг посадовцю підкорити політичний олімп. Детальніше про те, де жив, у який автомобілях їздить та скільки заробляє львівський топчиновник - дивіться у програмі «Наголо» за посиланням нижче.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=39PKK-KPJ84&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Yc_sRM6iLJvo7K7iLxUF4zZdiHi5VQUw6aivNqcg-sPVjLnOBK6CyEIA[/embed]

Довідка: «Наголо»  – це ще один проект команди розслідувачів телеканалу НТА. Відтепер кожної середи о 20:10 журналісти розповідатимуть, де живуть українські чиновники, у яких автомобілях їздять та що ще приховують між рядків офіційних декларацій. Команда проекту “Наголо” працює з десятками відкритих баз даних, детально вивчає нерухомість, статки та бізнес не лише чиновників, але й їхніх найближчих родичів, яких посадовці, зазвичай, не згадують у своїх деклараціях.

ІА "Вголос": НОВИНИ