Рашисти продовжують наступальну операцію, сподіваючись оточити міста Київ та Харків. Усі спроби ворога закінчуються поразками.

Московити застосовують високоточну зброю та авіацію.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ на сторінці в соціальних мережах.

Станом на кінець п’ятниці, 4 березня, у планах ворога – вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей та в подальшому створити сухопутний коридор з Кримом.

Ситуація на Поліссі

Російські військові розгороджують шляхи поблизу Бородянки. Ймовірно, загарбники планують висуватися в сторону столиці. У районах Катюжанки та Шибене українські військові зуміли зупинити ворожі підрозділи.

Таврійський напрямок

У напрямку Запоріжжя намагаються продовжити наступ підрозділи росіян зі складу 58-ї армії Південного воєнного округу. 20-й підрозділ рашистів не полишає спроб обійти Харків, щоб висунутися в південно-західному напрямку.

Акваторія Чорного моря

Загарбники відвели кораблі десанту та корабельне угрупування в район Кримського півострова. Через погані погодні умови оркам не вдалося висадити десант в районі Одеса-Затока.

Донецький напрямок

У складі передових загорів московити активно використовують мобілізованих осіб з ОРДЛО. Вони діють у напрямках на Харків та Маріуполь.

Як писав «Вголос», у Волинській області люди затримали білоруського десантника. Чоловік здався та заявив, що не хоче воювати проти України. 

Також ми повідомляли, що ЗСУ знищили російського командира, який допомагав утікати Януковичу та захоплював Крим.

ІА "Вголос": НОВИНИ