В результаті спеціальної поліцейської операції, проведеної Міністерством внутрішніх справ у регіоні Самегрело, усіх заручників було звільнено, а їхньому життю та здоров'ю не загрожує.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ Грузії.

У Грузії було здійснено збройний напад на відділення одного з банків, розташованого на проспекті Звіад Гамсахурдія в Зугдіді, під час якого злочинець взяв у заручники 43 осіб.

«Зусиллями поліції, внаслідок складних і тривалих переговорів, більшість із них поступово були звільнені протягом дня, яких замінив Автанділ Галдава, директор департаменту поліції Самегрело-Земо Сванеті», – йдеться в повідомленні.

Пізніше Автанділ Галдава з трьома заручниками та разом із нападником залишили будівлю банку.

Згодом усі заручники були звільнені від збройного злочинця безпосередніми зусиллями директора департаменту поліції Самегрело-Земо Сванеті - Автанділа Галдави, зараз їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Злочинцю вдалося втекти, правоохоронці продовжують посилені оперативно-розшукові та розшукові заходи з метою його арешту.

Раніше повідомлялося, що з 16 жовтня в грузинському Тбілісі та регіоні Імеретія з центром в Кутаїсі запроваджені нові обмежувальні заходи щодо роботи ресторанів та різних розважальних закладів.

ІА "Вголос": НОВИНИ