Про це повідомив на сторінці у Facebook директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«Замість потрібних чотирьох гривень, як це було б по-старому, автомати зчитують з карток по п'ять, тобто за новим тарифом», – написав він.

Юрій Сидоренко зазначив, що власникам карток, яким не пощастило, слід звернутися до чергових по станціях і через деякий час несправедливо зняту гривню їм повернуть.

Фахівці обіцяють налагодити програмне забезпечення до обіду. Тоді й повертатимуть гроші.

«Пасажир може отримати компенсацію: при наступному поповненні карти вартість поїздки буде на 1 грн меншою до повної компенсації; компенсація 1 грн можлива при зверненні до пункту обслуговування карт на ст. «Історичний музей», кожна зайва знята гривня буде зарахована відразу на карту до наступного поповнення; алгоритм компенсації за студентськими пільговими картками аналогічний», – додав він.

Як писав «Вголос», 28 березня під час засідання Харківської міської ради прийнято рішення про здорожчання проїзду у метро та в наземному електротранспорті. Проїзд в метро коштуватиме 5 гривень, у трамваях і тролейбусах — 4 гривні.

Проте пасажири, які поповнили картку на проїзд у метро або придбали проїзні квитки у трамвай та тролейбус до вступу в дію нового тарифу, користуватимуться послугами транспорту ще за старими цінами до вичерпання внесеної суми або закінчення терміну дії документа.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ