Про це повідомляє сайт ye.ua.

Аби домовитись і прийняти спільне рішення, під час перерви депутати облради зібрались у кабінеті голови Михайла Загородного. Обіцяна п'ятнадцятихвилинна перерва затягнулась аж на годину. Обранці повернулись в зал, де керівники фракцій публічно виловлювали свою думку щодо винесення питання червоно-чорних прапорів на першочерговий розгляд. Виявилось, консенсусу на перемовинах досягнути не вдалось – під час голосування рішення підтримали 25 обласних обранців.

«У нас є проголосовані питання, які ми включили до порядку денного, але ми не досягнули згоди щодо включення першим питання про червоно-чорні прапори, – зазначив голова обласної ради Михайло Загородний. – Ми не досягнули компромісу в тих перемовинах, які відбували тільки що з головами фракцій. Всі стоять твердо на одній і тій же позиції. Тому пропоную створити широку узгоджувальну раду по 2 представники від кожної фракції, залучити учасників АТО».

За словами Михайла Васильовича, ця узгоджувальна рада працюватиме протягом 2-3 днів. Тому сесію обласної раду перенесли на 10:00 год 27 березня. Більшість присутніх депутатів пропозицію підтримали.

Нагадаємо, що сьогодні мер Львова Андрій Садовий під час сесії заявив, що червоно-чорний прапор таки потрібно розміщувати на приміщенні Ратуші та інших адміністративних будівлях Львова. Відповідне рішення він поставив на розгляд сесії.

За це проголосувало 56 депутатів ЛМР.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ