Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Колона з близько двох сотень учасників Маршу Гідності сформувалася біля пам’ятника Тарасу Шевченку в парку його імені. Учасники маршу тримали в руках знамена, транспаранти, фаєри та смолоскипи. Націоналісти пройшли всіма центральними вулицями вечірнього Ковеля. Марш завершився біля пам’ятника Борцям за волю України, де відбувся мітинг-реквієм.

З вітальними словами до присутніх звернулися голова Ковельської міської організації ВО «Свобода» Вадим Ткачук, депутат Ковельської міської ради від ВО «Свобода» Ігор Ткачук, голова громадської молодіжної організації «Сокіл-Волинь» Максим Новицький, учасник російсько-української війни, голова комбатантського об'єднання «Легіон Свободи» на Волині, депутат Волинської обласної ради Сергій Духницький, інші учасники Маршу гідності.

«Генетична пам'ять наших героїв в усі віки кликала до боротьби та звитяги. За її зовом піднялися перші добровольці, які не дали російському агресору окупувати наші землі і розділити Україну. Ворог тимчасово окупував наші території там, де не знають і належним чином не шанують наших національних героїв. Але наша боротьба триває, і вона неодмінно закінчиться найбільшою українською Перемогою!» – переконаний учасник російсько-української війни, голова комбатантського об'єднання «Легіон Свободи» на Волині, депутат Волинської обласної ради Сергій Духницький.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ