Про це у ефірі телеканалу «112 Україна» розповіла речниця ДержНС у Донецкій області Вероніка Бахал.

«Внаслідок артобстрілу було пошкоджено водогін діаметром 280 мм, без водопостачання залишилось 2 тисячі чоловік у приватному житловому секторі, але станом на 17 годину водопостачання відновлено. Водопостачання працює, все в порядку, пошкоджено тільки каналізаційний самоточний колектор діаметром 560 мм», - сказала Бахал.

За її словами, руйнування у місті досить масштабні. У місті створено штаб з ліквідації наслідків обстрілу, працюють 30 рятувальників та 5 одиниць техніки. Рятувальники уже розібрали основні завали у будівлі школи №2. Також на місці працюють піротехніки. Втім потреби у розгортані штабів рятувальників для потреб цивільного населення нема, повідомила Бахал.

Нагадаємо, як писав «Вголос» сьогодні бойовики з РСЗВ «Град», танків, артилерійські системи калібру 152 й 122 мм, мінометів, озброєння БМП обстріляли житловий сектор міста Красногорівка Донецької області. За останніми даними, пошкодження отримали 29 будівель, а поранень зазнали 8 осіб. Окрім того, було пошкоджено міський водогін. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ