Добірку коментарів жителів з місцевих пабліків опублікував на своєму акаунті в Twitter користувач «Кримський бандерівець», повідомляє «Оглядач».

Так, жителі окупованих територій скаржаться на жахливі дороги, корупцію, а також порожні обіцянки влади.

«Їхав на «Максимі» (служба таксі. — Ред.) на роботу. Водій сакський виявився. Розговорилися. Почав йому говорити про афішований ремонт і реконструкцію дороги (в Євпаторії масштабний ремонт доріг окупанти «афішують» уже шостий рік поспіль. — Ред.).

Він каже: «Ага, у нас почали, все перекопали, розламали і не закінчили. Робітники повернулися на материк (окупанти не дають роботу місцевим, а завозять робочу силу з Росії. — Ред.). Гроші скінчилися — вкрали. Дивіться, каже, що не радійте сильно, щоб і у вас цим не закінчилося все», — написав один із користувачів Мережі.

«Все ще Україну лаєте? Ну, лайте, лайте. Але такого обсягу корупції не було. На Тавриду гляньте — вже тріщини і ями, а її два місяці тому відкрили», — пише користувач Василь Гузун.

«Секта свідків засипання Криму мільярдами рублів потихеньку розсмоктується — «ватники» оговтуються, що дуже дратує понаїхавших», — підкреслив кримський бандерівець.

Як повідомляв "Вголос", у тимчасово окупованому Криму з’явиться українське радіо

ІА "Вголос": НОВИНИ