Печерський районний суд Києва відправив під домашній арешт одного з учасників міжнародної банди наркоторговців, котрих схопили на контрабанді 300 кг героїну. Про це у суботу, 27 квітня, повідомляє ТСН із посиланням на першого заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна.

За його словами, громадянина Азербайджану звільнили просто у залі суду. Йому заборонили покидати місце проживання лише вночі. «Але де він буде жити під час домашнього арешту, він і сам ще не знає», — зазначив посадовець.

Чотирьом іншим учасникам банди, громадянам Туреччини, суддя призначила арешт із правом застави на суму від 154 тисяч гривень до 10,7 млн грн. При цьому вартість вилучених наркотиків майже у 24 рази перевищує загальну суму застави.

«Національна поліція України кілька днів тому у міжнародних наркоділків вилучила особливо небезпечного наркотичного засобу героїн 300 кг, орієнтовною вартістю на чорному ринку 660 млн гривень, але... Загальна сума застави на всіх п’ятьох затриманих аж 27 млн гривень», — повідомив Аброськін.

Як повідомляв «Вголос», у Бразилії папугу взяли під варту, бо він попередив наркодилерів про поліційний рейд.

ІА "Вголос": НОВИНИ