Про це повідомляє кореспондент УНН.

Чоловік у військовій формі облив себе горючою речовиною та підпалив у Києві біля Міністерства оборони на Повітрофлотському проспекті. Видання зазначає, що його намагались зупинити, і після того, як на ньому зайнявся одяг, декілька чоловіків підбігли, повалили його на землю та загасили полум'я вогнегасником.

Постраждалому надали допомогу лікарі «швидкої».

Колишнім військовослужбовцем виявився Сергій Ульянов.

Судова тяганина бійця одного з підрозділів сил спеціальних операцій ЗСУ Сергія Ульянова триває два роки. Він вимагає визнання рівних прав добровольців з учасниками бойових дій.

Боєць розповів, що довгий час добровольці не могли поспілкуватися з представниками Міноборони. Вони вимагали, щоб права всіх бійців, які воювали на фронті, були рівними за законом.

«Закінчилося все тим, що хлопців відправили як військовослужбовців на військово-лікарську комісію в госпіталь. Там нас списали за всіма старими болячками, у кого були контузії та інше. За цей час командувач силами Спеціальної операції Луньов нас перевів незрозумілими указами в особисте розпорядження і після проходження ВВК, мене за один день вигнали», - сказав Ульянов.

Як повідомив керівник прес-служби командування Сил спеціальних операцій ЗСУ Олексій Нікіфоров, Ульянов раніше служив в комендантську взводі однієї з військових частин. У вересні 2017 року його звільнили.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ