Крізь призму героїв кінострічка розповідає про Революцію гідності та війну на сході України, зокрема про вихід з оточення під Іловайськом та оборону Донецького аеропорту, інформує 5 канал.

За час роботи над фільмом було записано більше 80 інтерв'ю з активістами Майдану та ветеранами АТО, й зафільмовано майже 600 годин робочого кіноматеріалу.

Зйомки обійшлися у понад 300 тисяч доларів. Стрічку покажуть на центральних телеканалах України 20 лютого – до третьої річниці Революції Гідності.

" Нехай це будуть фільми, репортажі журналістів, все це потрібно нести людям, щоб вони знали правду, бачили різні погляди. Це виховує, це спрямовує на боротьбу і вселяє віру", – каже герой фільму Всеволод Стеблюк.

"Неймовірна честь та подарунок долі працювати з Марком Гаррісом, з усією нашою американською групою і з усіма іншими. І, перш за все, попробувати розкрити через наших героїв, які сидять поруч, розказати світові, що з нами сталося і як ми живемо та далі збираємося жити", – розповідає режисер фільму Олесь Санін.

ІА "Вголос": НОВИНИ