Із 29 серпня по 1 вересня в Києві відбудеться семінар-тренінг “Школа патріотизму”.

Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» спільно з відділом Національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту збирають активну молодь зі всієї держави, аби навчити впроваджувати успішні національно орієнтовані проєкти та творити українське майбутнє.

У НАЦ «УССД» зазначають, що під час чотириденної події на учасників чекають лекції та практичні заняття від політиків, активістів, аналітиків, PRників та менеджерів. Слухачів навчатимуть орієнтуватися в історії та політичній ситуації України та світу. Також їм представлять практичні кейси стратегічного планування, організації патріотичних фестивалів та бізнесу, формування команди, роботи в соцмережах тощо.

«Активна українська молодь має бути національно орієнтованою і володіти інструментами реалізації власних ініціатив. Ми хочемо навчити молодих українців дієвості та з досвіду наших лекторів показати, як робити Україну країною, в якій хочеться жити», – наголошують організатори заходу.

До участі можуть зголошуватися всі охочі віком від 18 до 35 років. Для цього необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням: https://bit.ly/2TcsJTl.

Дедлайн подачі заявок – 20 серпня. Всім відібраним учасникам “Школи патріотизму” буде розіслано запрошення.

Організатор покривають витрати учасників заходу на проїзд, харчування та проживання.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Із додатковими запитаннями можна звертатися за електронною адресою: [email protected] або за тел.: 0679611662 (Тетяна Бойко).

ІА "Вголос": НОВИНИ