В окремих класах загальноосвітніх шкіл Києва через грип та ГРВІ розпочали вводити карантинні заходи.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва, посилаючись на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

"За інформацією Департаменту освіти та науки, наразі у Києві у 8 закладах загальної середньої освіти призупинено навчання у 16 класах. Зокрема, навчання призупинено у Святошинському районі: навчально-виховний комплекс "Лілея" – один клас; ЗЗСО № 50 – один клас, ЗЗСО № 205 – один клас, ЗЗСО № 96 – один клас. У Печерському районі ЗЗСО № 88 – 9 класів, ліцей № 145 – один клас. А також два класи ЗЗСО № 173 Солом’янського району", – поінформував Поворозник.

«Із початку епідемічного сезону – 1 жовтня 2018 року – у щеплювальних кабінетах приватних клінік і комунальних закладів охорони здоров’я вакцинацією проти грипу охоплено 29 314, із них 7 116 – діти», – додав Микола Поворозник.

Як відомо, у столиці за 50-й тиждень епідсезону зареєстровано 15 236 хворих на грип та ГРВІ, і спостерігається зростання захворюваності у порівнянні з попереднім тижнем на 2,8%. Загалом інтенсивність епідемічного процесу перебуває на рівні, характерному для цього періоду року. Наразі показник захворюваності є нижчим епідемічного порогу на 39,9%.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ