З України видворили громадянина Грузії, котрий планував керувати злочинними угрупуваннями та розподілити сфери впливу з іншими кримінальними авторитетами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У Шевченківському районі Києва співробітники поліції затримали Нукрі Гальського, котрий мав заборону на в’їзд на територію України до 2019-го.

«Громадянин Грузії, 1987 року народження, на територію України прибув поза пунктом пропуску державного кордону та мав намір контролювати злочинну діяльність у Києві та Київській області», — заявив начальник ГУНП у Києві Андрій Крищенко.

Правоохоронці розповіли, що впродовж незаконного перебування в Україні Гальський налагоджував зв’язки та планував стати куратором діяльності гуртових ринків та організованих груп квартирних крадіїв.

За цей час зловмисник постійно підтримував зв'язок і зустрічався з представниками злочинного середовища найвищої ланки на так званих сходках кримінальних авторитетів.

Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності у Російській Федерації та Грузії за злочини, пов’язані з обігом наркотиків і квартирні крадіжки", — наголосив начальник поліції Києва.

Столичні правоохоронці спільно з Державною міграційною службою депортували останнього за межі країни зі забороною в’їзду в Україну на три роки.

ІА "Вголос": НОВИНИ