Державне агентство автомобільних доріг України та китайська компанія Poly Changda Engineering Co. Ltd підписали меморандум про спільне будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва (ВКАД).

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

«31 жовтня 2019 року в присутності міністра інфраструктури Владислава Криклія між Державним агентством Автомобільних доріг України та китайською компанією Poly Changda Engineering Co. Ltd було підписано Меморандум про співробітництво в рамках реалізації Першої черги будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва (ВКАД) "Транспортне сполучення між М-05 Київ-Одеса та М-06 Київ-Чоп», – інформують у відомстві.

«В Україні ще не було досвіду концесійних доріг, тому дуже важливо починати такі проєкти саме з великими надійними стратегічними партнерами. Я щиро вірю, що наш спільний досвід буде позитивний  і ми зможемо швидко завершити всі необхідні підготовчі техніко-економічні розрахунки та з наступного року приступити до будівництва», – наголосив Владислав Криклій.

Як відомо, уряд повернув “Укрзалізницю” з підпорядкування Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства у підпорядкування Міністерству інфраструктури.

ІА "Вголос": НОВИНИ