20 липня, о 16:52 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території будівництва на Вознесенському Узвозі, 28, що у Подільському районі столиці.

Про це йдеться в повідомленні ДСНС України в Києві.

До місця події було направлено рятувальників 2 та 12-Державних пожежно-рятувальних частин. Як виявилося, на території будівництва сталося загоряння сміття з подальшим розповсюдженням на стіну недобудованої будівлі на рівні 2 та 3 поверхів на площі 30 кв. м. Не гаючи часу, вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу вже о 17:17 було ліквідовано. Також, аби упевнитися, що пожежу було повністю загашено, проводилися роботи по розбиранню утеплювача на стіні.

До ліквідації займання було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Жертв та постраждалих немає.

Причину займання встановлюватимуть правоохоронці.

Як повідомляв «Вголос», в результаті трьох масштабних пожеж на полях Борзнянського району Чернігівської області, було знищено більш ніж 23 га посівів озимої пшениці та ячменю.

ІА "Вголос": НОВИНИ