Про це повідомляє «Культпростір».

«Ми пишемо музику до неіснуючих фільмів. Переважно, психологічних драм з елементами містики. Або ж супровід для пейзажів українських гір і степів», – розповів Антон Дегтярьов.

 

«До цього ми грали переважно на вуличних концертах та у невеликих закладах. Були, звичайно, й на кількох фестивалях, таких як Jazz Koktebel і PortoFranko Gogol Fest. Але в такому форматі, як буде цього разу, ми ще не виступали», – розповів Антон Дегтярьов.

Музиканти презентують треки, створені протягом існування проекту Ptakh_Jung – з квітня 2016 року, а також виконають нову композицію, яка ще не звучала наживо. Їхню гру доповнить повнометражний відео-сет від Світлани Рейніш, відомої як VJ Reinish.

«Таку музику не всі можуть витримати, – зазначає директорка «Ptakh_Jung» Євгенія Устінова. – Це не пісні, які можна весело волати або сумно підспівувати, це не приємний фон, котрий ні до чого не зобов'язує, це навіть не заумь андерграундних експериментів і це не танці, але це, безперечно, кач. Інший. Ти просто заходиш в цю музику, як у воду, як в лабіринт, як у мозок творця, і вона тебе несе».

 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ