Обмеження руху транспорту на Північному мосту в Києві на час проведення ремонтних робіт заплановано з 20 вересня до 28 жовтня, повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор".

"З 5:00 20 вересня до 28 жовтня в зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття тротуару на Північному мосту через р. Дніпро буде частково обмежено рух транспорту в першій смузі руху в напрямку житлового масиву Троєщина", - йдеться в повідомленні на сторінці Департаменту транспортної інфраструктури КМДА в Фейсбук в середу.

Також, з 08.00 год. 20 вересня 2018 року у зв’язку з виконанням робіт з реконструкції вул. Туполєва на ділянці від вул. Стеценка до вул. Ігоря Турчина буде частково обмежено рух транспорту.

Окрім того, з 08.00 год. 21 вересня 2018 року до 26 жовтня 2018 року у зв’язку з виконанням робіт з капітального ремонту просп. Правди буде закрито рух транспорту від вул. Газопровідної до вул. Маршала Гречка.

На період ремонтних робіт рух транспорту здійснюватиметься по вул. Стеценка – Інтернаціональна площа – вул. Маршала Гречка.

Комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ