Як повідомляє «LifeNews», спочатку на їхню «журналістку» напали представники українських ЗМІ. Вони покликали ультрас київського «Динамо», які також були біля палацу «Україна». У підсумку Змановську закидали яйцями й петардами, приснули їй в обличчя з газового балончика та побили.

«Не можу відкрити очі, дуже пече, мені приснули з перцевого балончика в обличчя. Голова паморочиться, бо били по ній переважно. Били здебільшого молоді люди, фанати і журналісти, у них були камери й мікрофони. Вони штовхали, ображали нас, вимагали, щоб ми поїхали з території України», – розповідає Змановська.

Коли ж «журналісти» «LifeNews» звернулися по допомогу до міліціонерів, їм відповіли: «Валіть у свою Росію».

У підсумку хтось із невідомих людей таки допоміг російським «журналістам» урятуватися від українських представників ЗМІ та фанатів.

Це вже не перший інцидент із «журналісткою» «LifeNews» у Києві.

Як писав «Вголос», 5 листопада «журналістку» «LifeNews» Євгенію Змановську затримали в центрі Києва під час виконання редакційного завдання з висвітлення «Слов’янського маршу», який мав відбутися в столиці України на підтримку «Русского маршу», який проходив у Москві. Згодом з’явилося відео затримання.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ України, депутат Антон Геращенко запропонує новому складу Верховної Ради ввести обов'язкову акредитацію для російських журналістів із зазначенням правил, яких вони повинні дотримуватися. 

Також сьогодні протестувальники в американському Фергюсоні побили журналістів «Russia Today» і спалили їм машину.

ІА "Вголос": НОВИНИ