У Києві правоохоронці встановили чоловіка, який повідомив про псевдозамінування Дарницького залізничного вокзалу. Фігуранту загрожує до шести років ув’язнення.
 Зазначається, що до столичної поліції надійшло повідомлення від чоловіка про замінування Дарницького залізничного вокзалу, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
Для обстеження території виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, кінологи та вибухотехніки. В ході проведення огляду вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили.
Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили чоловіка, який телефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що причиною неправдивого повідомлення про закладену вибухівку стало те, що його не пропустили без черги до каси залізничного вокзалу.
Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Київської області, 1989 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

ІА "Вголос": НОВИНИ