«25-річний киянин здавав в оренду подобово двокімнатну квартиру. Ввечері йому зателефонував колега, який проводив аналогічний вид діяльності, та повідомив, що його помешкання обікрали. Потерпілий у скоєнні злочину запідозрив наймачів квартири. Щоб застерегти друга, він описав зовнішній вигляд і назвав паспортні дані квартирантів», – ідеться в повідомленні.

Як з’ясувалося пізніше, саме з цими особами заявник уклав договір оренди.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, оглянула приміщення. Для з’ясування обставин усіх учасників події доставили в районне управління.

За відбитками пальців правоохоронці встановили, що підозрювані причетні до скоєння трьох квартирних крадіжок на території Дніпровського району столиці.

«Батько із сином винаймали омебльовані квартири з побутовою технікою. Жили певний час, а потім виїжджали, прихопивши із собою все, що має цінність: від електричного чайника до пральної машини», – пояснили правоохоронці.

Слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ІА "Вголос": НОВИНИ