[media=139286,139287,139288] 

Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації Нацполіції.

«Встановлено, що дві мешканки Києва віком 24 та 34 роки створили та адміністрували у месенджерах закриті групи. Їх учасниками були елітні повії та сутенери. Там розміщувалися пропозиції про надання сексуальних послуг за гроші», - йдеться в повідомленні.

У нацполіції зазначили, що злочинну діяльність двох киянок поліцейські документували з 2016 року. «У чаті тільки одного з мобільних месенджерів перебували сотні учасниць - дівчата виключно модельної зовнішності. Вони надавали ескорт-послуги VIP-клієнтам в Україні та за кордоном», - наголошується в повідомленні.

Затримали зловмисниць працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Національної поліції України. В операції взяли участь працівники територіального управління поліції міста Києва, Київської місцевої прокуратури та Державної прикордонної служби України.

Учасниці таких груп проходили спеціальний відбір. Набиралися дівчата виключно модельної зовнішності. Їхніми клієнтами ставали як громадяни України, так і іноземці. Обслуговування клієнтів було налагоджено по всій країні та поза її межами. Інтимні послуги оцінювалися у суму від 500 до 10 тисяч доларів США. Близько 30% винагороди дівчата віддавали сутенеркам.

ІА "Вголос": НОВИНИ