Як повідомляють у прес-службі Національної поліції в місті Києві, нині 44-річний зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі, де очікує на рішення суду.

Відповідно до інформації, затриманий є причетним до вбивства в Оболонському районі, що сталося 2014 року. За словами свідків події, разом із товаришами він сильно побив 34-річного чоловіка. Потерпілого з численними забоями голови та тулуба доправили до лікарні, де він помер через півтори доби після інциденту.

Правоохоронцям вдалося затримати шістьох фігурантів смертельної бійки. Всі вони (четверо чоловіків та дві жінки) були раніше судимі за тяжкі злочини. Найактивнішому молодику, який брав участь у бійці, оголосили про підозру, але він не з’явився на засідання суду та почав переховуватися від слідства.

За цим фактом слідчі відділу карного розшуку розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині зловмиснику зі стажем (у минулому він провів за ґратами 17 років) загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ