Голови сільських рад Вишгородського району, що на Київщині, підписавши акти виконаних робіт з ремонту дороги, нанесли збитків на понад 2,4 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

«Так, упродовж 2017-2018 років службові особи сіл Нові Петрівці, Новосілки та Хотянівка Вишгородського району Київської області підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами, та перерахували на рахунки товариства понад 20 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронцями встановлено, що роботи з ремонту доріг проведено не повно та не якісно, а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах. Збитки становлять понад 2,4 млн гривень.

За результатом розслідування головам Новопетрівської, Новосілківської та Хотянівської сільських рад повідомлено про підозру за ч.1, 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Після ознайомлення стороною захисту з матеріалами кримінального провадження обвинувальні акти відносно причетних осіб буде направлено до суду для розгляду по суті.

Як писав «Вголос», на Сумщині привласнили бюджетні кошти, за які мали відремонтувати дорогу.

ІА "Вголос": НОВИНИ