У Київській області поліція ліквідувала міжрегіональну групу наркодилерів і вилучила партію наркотиків на 2 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Організовану злочинну групу із п'яти раніше судимих чоловіків контролював кримінальний авторитет. Під час затримання зловмисники, озброєні бойовими гранатами, обрізом рушниці, ножами та кастетами, чинили опір правоохоронцям.

Зловмисники оптом збували наркозалежним великі партії метадону та елітну марихуану, методом "закладок" із рук в руки. Їхня діяльність поширювалася на території кількох областей. Отримані гроші передавали у місця позбавлення волі та у злочинний "общак".

Як зазначається, для документування злочинної діяльності підозрюваних проведено 10 оперативних закупок та 37 негласних слідчих дій. У двох областях поліцейські одночасно провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників, звідки вилучили понад 20 кг сухої подрібненої марихуани та 500 грамів метадону, а також мобільні телефони, банківські картки, бойові гранати, набої та обріз рушниці. Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку становить близько 2 мільйонів гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ