Таке рішення більшістю голосів прийняла комісія Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – інформує власкор «Вголосу».

За таке рішення проголосували депутати з правлячої більшості на чолі з УКРОПом: Микола Дендіберін, Ігор Поліщук, Олександр Кравченко, Сергій Була та Борис Смаль.

Так, на засіданні комісії депутати розглянули та підтримали проект рішення «Про визначення меж скверу на проспекті Президента Грушевського». А також скасували рішення міської ради від 31.03.2016 №5/86 «Про надання територіальній громаді міста Луцька в особі Луцької міської ради дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, які пропонуватимуться для включення в перелік земельних ділянок, що виставлятимуться на земельні торги, та проведення їх експертних грошових оцінок».

Цієї ділянкою зацікавився «Макдональдс», але депутати з правлячої більшості Луцької міськради вирішили відмовитися продавати її з аукціону.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ