Про це «Вголосу» повідомили у прес-службі громадянської мережі «Опора».

Із появою нової політичної реклами від цієї партії керівництво мережі супермаркетів «Наш край» поширило свою заяву у ЗМІ.

«Тепер політична партія колишніх «регіоналів», партія мерів, як вони себе позиціонують, називають себе також «Наш край» і під цим брендом ідуть на вибори. Цим самим політична сила може справляти негативний вплив на наш бренд, оскільки вже велика кількість наших покупців ставить питання, чи ми долучилися до цієї політичної партії, чи наше керівництво є членами цієї партії. Тому ми заявляємо, що є аполітичними і хочемо, щоб цю інформацію підтвердило керівництво партії», – заявила керівник PR-відділу мережі супермаркетів Оксана Вашкевич.

Оксана Вашкевич розповіла, що від імені їхнього керівництва було направлено офіційний лист-звернення до керівника політичної партії «Наш край», однак відповіді ще не отримали.

За даними Міністерства юстиції України у Волинській області, регіональний осередок політичної партії «Наш край» на Волині було зареєстровано 17 серпня 2015 року в Рожищенському районі Волинської області, керівником якого є Тарас Сидорук. Тарас Сидорук, вагаючись, підтвердив інформацію, що він є керівником місцевої організації відповідної політичної партії, однак жодної інформації про інцидент він не мав і відмовився коментувати заяву керівництва мережі супермаркетів «Наш край». Зв’язатись із центральним офісом партії не вдалося.

ІА "Вголос": НОВИНИ