[media=167736,167737,167738] 

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцької міськради, інформує власкор «Вголосу».

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк повідомив, що забудовник ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», який конфліктував з мешканцями під час проведення будівельних робіт на розі вулиць Конякіна – Гордіюк, підписав із лучанами меморандум про партнерство, взаєморозуміння та співпрацю відповідно до якого підприємець самостійно та за власний рахунок бере на себе зобов’язання щодо проведення робіт із благоустрою парку. Натомість мешканці припиняють акції протесту на території будівельного майданчика та слідкують за реалізацією проекту.

Нагадаємо, раніше лучани вважали будівництво незаконним та побоювалися, що з початком будівельних робіт на цій території знищать зелені насадження.

У парку ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» планує облаштувати комплекс дитячих майданчиків, парковку, сухий фонтан, велопрокат, спортивний майданчик, стадіон для мініфутболу, велопарк, майданчик для вигулу та дресирування собак, пішохідні та велодоріжки. Також проектом передбачене зведення церкви.

Окрім того, на території парку культури і відпочинку імені 900-річчя Луцька та парку в районі вулиць Конякіна – Гордіюк, розмістять спеціальні місця з мангалами для відпочинку лучан.

ІА "Вголос": НОВИНИ