Про це власкору «Вголосу» повідомили в ГУ ДФС у Волинській області.

Групу осіб, котрі налагодили та забезпечували незаконну діяльність цеху з виготовлення сурогатної лікеро-горілчаної продукції, співробітники податкової міліції спільно з прокуратурою області викрили на гарячому: зловмисники саме готували до реалізації чергову партію підпільного спиртного.

У цей час правоохоронці провели обшук та огляди за місцем здійснення протиправної діяльності: трьох гаражних приміщень та двох транспортних засобів. Як встановлено, саме в гаражних приміщеннях одного з районів м. Луцьк організована група осіб облаштувала цех з масового виробництва підробленої лікеро-горілчаної продукції у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Із незаконного обігу вилучено та долучено до  кримінального провадження як речові докази 1300 літрів спирту, 60 літрів лікеро-горілчаних виробів, два транспортні засоби та 300 підроблених марок акцизного податку.

Окрім того, під час проведення обшуку вилучено порожню тару, лійки, корки, етикетки та шланги, які використовувались для виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції і розведення спирту.

Загалом вартість вилучених матеріальних цінностей перевищує 1 мільйон гривень. Вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту.

Триває слідство.


«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ