Зокрема, проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.08 № 33/5 «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька» передбачає змінити режим роботи об'єктів торгівлі, сфери послуг та закладів ресторанного господарства.

Режим роботи в межах часу з 07:00 до 23:00 години встановлюється (за погодженням з власником) для об'єктів торгівлі, сфери послуг та закладів ресторанного господарства, розташованих в житлових будинках.

Режим роботи кіосків, комп'ютерних клубів, інтернет-клубів, інтернет-кафе, закладів лотерей встановлюється в межах часу з 08:00 до 22:00 години (за погодженням з власником).

Цілодобовий режим роботи (або режим роботи в межах цілодобового) встановлюється (за погодженням з власником) для об'єктів торгівлі, сфери послуг та закладів ресторанного господарства, розташованих в нежитлових будинках, на території автозаправочних станцій, на території об’єктів з  цілодобовим режимом роботи (готелі, автостанції, залізничний вокзал), аптек (в тому числі аптечних кіосків та пунктів), розважальних закладів (нічні клуби, дискотеки тощо, які розташовані в нежитлових будинках та в прибудованих до житлових будинків об'єктах).

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ