Про це інформує власкор «Вголосу».

Працівники Луцького підприємства електротранспорту планують зранку запустити перші два тролейбусні маршрути, які довозять працівників, а згодом мають намір блокувати роботу підприємства, перекривши виїзд з ДЕПО.

Причиною страйку стала невиплата заробітної плати, яку, на думку працівників, затримує директор підприємства Ігор Грицюк.

«Народжений у важких муках, найбльш високооплачуваний за всю історію директор ЛПЕ, за рік роботи встиг налаштувати проти себе увесь колектив, міську раду і пасажирів. Не допомогли фотосесії з миття поручнів, насадження квітів на грядках депо, ані революційні зміни з валідаторами.

Оголосивши збір підписів на свою підтримку на підприємстві, з 450 чоловік Ігор назбирав аж 4 (чотири) підписи. І ось тепер, дізнавшись що на четвер 8 червня, за невиплату заробітної плати, працівники налаштовані зупинити рух тролейбусів, пан Грицюк раптом занеміг. Чи урятує лікарняний молодого директора від гніву роботодавця, чи все таки це той самий, невиліковний вірус Насірова, із-за якого так нестерпно страждають високооплачувані керівники.. Виглядає на те, що доведеться Ігорю залишити його жіночий рай і спуститись на грішну землю», - такий допис розміщений на сторінці КП «Луцьке підприємство електротранспорту» у фейсбуці. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ