Про це інформує власкор «Вголосу».

За роки існування фестиваль став візитівкою Луцька. Щороку на «Бандерштат» приїжджають тисячі людей з різних куточків України та з-за кордону. Тут виступали чи не всі найпопулярніші українські гурти.

Крім головної музичної сцени, на фестивалі також діють акустична та літературна сцени, гутірки з відомими людьми, майстер-класи, історичні реконструкції, флеш-моби.

Цього року передбачається, що участь у фестивалі візьмуть кращі гурти України та гості з-за кордону на п'яти музичних локаціях. Серед учасників фесту – «Антитіла», «OT VINTA», «Без Обмежень», «Тінь Сонця», «Бумбокс, «Скрябін», «Фіолет», «O.Torvald», «ФлайzZzа», «Тартак» та інші. Також на «Бандерштат» завітають гості зі Швеції, Австрії, Білорусі, Італії.

Також працюватиме гутіркова сцена. На ній виступить засновник Майстерні стратегій Proryv.in.ua, екс-міністр економічного розвитку та торгівлі Павло Шеремета. Серед гостей сцени – Макс Кідрук, Іван Малкович, Микола Давидюк, Андрій Демчук, Андрій Бродецький, Анатолій Тапольський, Барабошко Олександр (Крус). Цьогорічний Бандерштат відвідає відомий журналіст, історик, публіцист Вахтанг Кіпіані.

Місце проведення фесту – село Рованці, Луцький район.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ