[media=155499,155500,155501] 

Серед присутніх голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, ветерани Другої світової війни та російсько-української війни на Сході України, представники громадськості та небайдужі жителі міста, повідомляє кореспондент «Вголосу».

На початку представники духовенства відслужили панахиду за загиблими в роки Другої світової війни. За словами Митрополита Луцького і Волинського Михаїла, мир – це те найцінніше, що є в житті кожної людини. А сьогодні це особливо актуально, адже триває агресія проти України, що торкнулася кожного громадянина. Тому День пам’яті та примирення – це, в першу чергу, заклик не забувати та робити висновки, що ж краще: мир чи війна.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих під час Другої світової війни. Опісля усі небайдужі поклали квіти до пам’ятника «Невідомому солдату».

Школярі міста презентували усім присутнім червоні маки, що є символом пам’яті майже про 8 мільйонів загиблих українців та 65 мільйонів убитих у роки Другої світової війни по всьому світу.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ