Про це власкору «Вголосу» повідомили у БФ «СТОПРАК».

Проект «Творчість заради життя» зібрав небайдужих лучан вже вчетверте. Його ініціаторка, директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова розповіла: Велике щастя – відчувати, що робиш необхідну справу". Вона подякувала усім, хто цьогоріч прийшов до Волинського обласного музично-драматичного театру, аби докласти зусиль до порятунку дитячого життя. У рамках проекту показали казку «Аліса у задзеркаллі». До слова, кожен охочий міг кинути у скриньку волонтерів вистави кошти для лікування діток, якими опікується фонд «СТОПРАК».

Казку ж на сцені під керівництвом режисера Наталії Журавльової творили вихованці зразкового аматорського танцю «Первоцвіт» з Княгининка, ансамбль сучасного танцю «Ремікс», ансамбль бального танцю «Лілея» та громадська організація «Студія класичного танцю «Жизель».

Окрім того, у фойє театру вже втретє влаштували продаж ялинкових прикрас, створених під час акції «Тепла іграшка надії» усіма небайдужими волинянами, жителями Острогу і, навіть, Волновахи. Координатор «Теплої іграшки надії» Анна Єкименко-Поліщук розповіла, що цьогоріч учасники акції пошили рекордну кількість іграшок, тож під час ярмарку вторгували 15 305 грн. 

«Ми щиро вдячні усім-усім-усім! Але акція триває, оскільки у нас ще є іграшки. Тож слідкуйте за групою «Теплої іграшки надії» у «Фейсбуці», – зауважила координатор акції Анна Єкименко-Поліщук.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ