Про це інформує прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

Електроенергію вимикатимуть з 08:00 до 17:00.

11 травня у Львові: на вул. Сигнівка, 7, Патона, 4, 6-а, у  зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №837; на вул. Калнишевського, Круговій, Роксоляни, Немирівській, Блажкевича, Повітряній, На Чвертях у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №450.

11 травня у смт Рудне: на вул. Лісній, Пісковій, Петлюри, Новоселів, Пілявського, Кам'яній, Підкови, Дитячій у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №1114.

12 травня у Львові: на вул. Калнишевського, Круговій, Роксоляни, Немирівська, Блажкевича, Повітряній, На Чвертях у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №450; на вул. Володимира Великого, Айвазовського, Молдавській, Бойчука у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №855; на вул. Широкій, Гніздовського у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №864.

13 травня у Львові: на вул. Антоновича, Героїв УПА у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №686.

16 травня у Львові: на вул. Кульпарківській, 59, 63, 65, Героїв УПА, 73, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №668; на вул. Гайовської у  зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на повітряній лінії від підстанції №1119.

ІА "Вголос": НОВИНИ