«А оце був у вихідні з друзями у Львові і зіткнувся з іншою бідою. Зі ставленням звичайних людей. Нас не пустили в «Криївку».

Довбоньоб з автоматом прокричавши «гасло» відчинивши двері, раптом побачив перед собою компанію і людину у візку. Далі суть розмови.
- Так, а ви куди?
- До вас.
- Так ви ж не зможете?
- Та як не зможем? Зможем. Щось придумаємо.
- У нас вниз ступєньки.
- Ну дайте ми ось до вас в передбанник зайдемо і глянемо що до чого?
- Та ніколи мені тут, мені людей розсажувать треба!» –написав він.

«Бійки не сталося тільки тому, що Віка, яка була у візочку, мене попросила. Я стиснув зуби і розвернувши її поїхав геть. У нас був лише один вечір і псувати собі настрій ніхто не хотів. Хоча я особисто більше туди не ходок. Що й відображено на фото. В усіх адекватних країнах, де я побував, ставлення до людей з обмеженими можливостями інше. І завезуть, і допоможуть. Тим більше, що ми не милостиню просить прийшли, а гроші витрачать», – додав він.

 

Я думав, після гучного фейлу Vapiano всі львівські ресторани ставитимуться до людей з особливими потребами як до богів. А тут бац - Фест наступив на міну.

Опубліковано Отаром Довженком 2 березень 2016 р.

У коментарі під цим постом співвласник мережі «Фест» Андрій Худо відповів, що цього працівника буде звільнено, якщо інформація правдива.  

Як повідомляли, у Львові відомого переселенця з Донбасу Романа Кисляка з ДЦП вигнали із львівського ресторану «Vapiano Lviv» за те, що він видався підозрілим. Заклад приніс свої вибачення Романові, але користувачі соцмереж поширили заклики не відвідувати цей ресторан через те, що той став місцем дискримінації людини з ДЦП.

ІА "Вголос": НОВИНИ