У Львові правоохоронці затримали 33-річну львів’янку, яку підозрюють в умисному вбивстві. Жінці обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Про це 9 листопада повідомила Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, 7 листопада 2023 року між 76-річною бабусею, яка мешкала у квартирі в одному з будинків на вулиці Щурата та її 33-річною онукою виник побутовий конфлікт, у ході якого внучка нанесла численні удари руками та ногами по голові та тілу бабусі. Від отриманих травм 76-річна жінка померла на місці події. Наступного дня тіло виявила інша внучка, яка прийшла провідати бабцю. Вона ж подзвонила у поліцію.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Львові судили 33-річного чоловіка із Лисичанська, що у Луганській області, який намагався вбити колегу через зауваження про російську мову. Суд визнав кривдника винним у замаху на вбивство та призначив покарання у вигляді  7 років позбавлення волі. Чоловік також має виплатити потерпілому понад 58 тис. грн моральної та матеріальної компенсації та 10 тис. грн витрат на адвоката.

ІА "Вголос": НОВИНИ