[media=135461,135462] 

Про це у соціальних мережах повідомив співробітник поліції Ігор Зінкевич.

Як зазначається, о 3 годині ночі п’яні молодики намагались потрапити у приміщення клубу, проте охорона їх не впустила. Через це один із чоловіків вистрелив.

Як повідомили «Вголосу» у прес-службі патрульної поліції Львівської області, порушників затримала Державна служба охорони. Факт стрілянини підтвердили у поліції. За попередніми даними, стріляли з травматичного пістолета. 

«Виникла сутичка між охороною та п’ятьма особами. Чоловіки хотіли зайти у клуб, який вже зачинявся. Почалась шарпанина, працівники закладу викликали ДСО. Порушники намагались втекти, проте їх затримали ДСО», - повідомив старший інспектор сектору прес-служби управління патрульної поліції Львова Мар'ян Шпитак. 

У відділі комунікації поліції Львівської області додали, що стріляв 33-річний львів’янин.

«Правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України 33-річного львів’янина та вилучили пристрій для відстрілу гумових куль. Наразі вирішується питання про обрання для затриманого міри запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події», - йдеться у повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ